En vanlig dag.

Heej alla! JosefineN här. Jag har jättetråkigt :/   Idag så hade vi mentorstimme som sista lektion, det betyder att Timo var där. Timo hade tänkt att vi skulle se på ''Låt den rätte komma in'', Amanda ville reta upp honom så hon påpekade att filmen var från 15 år & att man inte fick visa den i skolan (förutom niorna som är 15 år). Då fick han värsta anfallet!! Fast Amanda gjorde inte direkt saken bättre genom att säga emot honom. Han fick också damp för att hon fråga ifall han kunde hälla upp saft åt henne för att han gjorde det åt alla andra men han sa att hon satt på fel plats så han tänkte inte göra det. Tillslut så blev han så arg att han grep tag i Amandas arm hårt, sen så släpade han ut henne genom klassrummet, Amanda blev jätteledsen! Hon vart sur på mig också för att jag bad henne sluta bråka med honom :P. Hon sprang hem & hon slutade snabbt vara sur på mig. Hon berättade för sin pappa & han ringde rektorn, det tycker jag var bra! Hoppas att han får sparken :D, jag håller tummarna! Jag var hos JosefineS i onsdags, jag köpte 1 ton godis & hon köpte våfflor & grädde. Hon gjorde våfflorna & dom vart värsta misslyckade xD, dom var helt brända, tur att vi hade godiset! Sen gick jag hem för att göra min läxor :/. DET var tråkigt! Mizzie (min hund) tittar bedjande på mig just nu.. Antar att hon vill leka, bäst att jag loggar ut!
Ciao!

//JosefineN


Shopaholic & EMD

Heej alla!! JosefineN här =). Jag kom just hem från att ha varit på premiären av ''En shopaholics bekännelser'',, den var jättebra! Jag rekomenderar den. Den är väldigt pinsam & rolig,, ni borde se den! Igår så var min pappa väldigt klantig,, jag hade varit på EMDs signering i K:fem i söndags. Jag hade fått en massa fina bilder & en puss på kinden av Danny & kramar av Mattias & Erik. Men igår så fick min pappa för sig att han kunde fixa min mobil,, det slutade med att jag satt & grät medan min mamma & syster försökte trösta mig.. Han hade formaterat min mobil (återställt allt),, det stod att allt skulle raderas men han tänkte inte på det... Så ALLA mina bilder på EMD & ALLA mina låtar, kontakter & sms försvann,, jag skulle lägga in bilderna på datorn idag men nu är allt borta! Är fortfarande ledsen eftersom jag är ett VÄLDIGT stor fan till dom. Min pappa var jätteledsen för det men slutade att vara det när min mamma gav mig 500 kr som ursäkt. Då blev han arg på henne & dom började bråka. Min syrra släpade in mig i hennes rum & hon tröstade mig,, jag var jättearg på pappa,, jag är det fortfarande. Jag kanske aldrig mer få se dom i real life!! Jag tycker att jag har rätt att vara arg för jag måste fixa tillbaka alla mina 85 kontakter till min mobil &   låtarna!!!!! Som sagt, inget jag ser fram emot. EMD var iallafall jätte snälla & gulliga!! <333 Det var allt jag har att berätta idag!


//Puss & kram JosefineN

Misslyckad bakdag!

Hääj alla,, JosefineN här!! Jag kom nyss hem från JosefineS, vi har suttit & försökt göra tidningar som blev helt misslyckade ^^. Jag hade halvstudiedag idag, så jag & Tove stack till Nya Elementar för att hälsa på våra kompisar. Först så behövde vi typ någon besökstillståndslapp eller något, så vi sprang runt i hela skolan & letade efter en viss lärare (med några andra som går i Nya). Tillslut hittade vi typ en lärare som kunde fixa så vi fick vårat besökstillstånd eller vafan det var..
När dom hade gympa så satt jag & Tove & tittade på tills vi vart utskickade av några lärare (dom har konstiga lärare), då fick vi sitta bland alla skor & vänta på att deras lektion skulle sluta. Sen så hade dom engelska med värsta stränga läraren, jag var tvungen att gå innan lektionen slutade för jag skulle vara med Jossan. Tove var också tvungen att gå så vi kramade hejdå & gick till tunnelbanan. När jag äntligen kom till Jossan så kom jag på att jag inte hade ätit något på hela dagen (& klockan var 15.20), så jag & Jossan tänkte att vi kunde göra bullar.. Det blev såklart misslyckat för när vi blandat i smör & mjölk så visade det sig att jästen var möglig så vi kastade såklart den så fick vi använda fantasin. Vi hällde i en massa ingredienser, när vi hade tagit ut dom ur ugnen så hade dom någon läskig färg! Ballhead fick äran att smaka först (vi nämnde inte att det inte var ett recept), han tyckte att det var okej smak men det var väldigt mycket smör (vi kunde inte hjäpa det!! Vad skulle vi göra?!?!).. Då smakade vi & det var inte spyfärdig skit som det brukar bli, men det var så mycket fett att man mådde illa efter några tuggor! Jag ska hedan efter FÖRSÖKA följa recept, men kan absolut inte lova något!! Nu har ni fått höra hur min dag varit! Tänkte hoppa in i duschen nu så ciao alla!

//Många pussar & kramar från JosefineN <3


Skolan suger kläder duger.

Heej alla, JosefineN här!! Har en tanke på att starta en egen blogg (fast kommer självklart fortsätta på den här med), känner att jag vill skriva åtminstonde lite mer om kläder. För alla som gillar häftiga kläder, alltså er med egna stilar borde kolla in monki om ni inte redan gjort det!! Affären blir inte sämre av att dom har jättehäftig inredning! Så vill jag att mitt rum ska se ut *suck*. För tillfället så är jag väldigt fäst vid Weekday & Ginatricot, jag tycker att kläderna inte ser ut som alla andra, dom är en egen sort om ni förstår vad jag menar.. Om ni söker efter inspiration så borde ni testa FRIDA tidningen! Dom har fina kläder (självklart vårmode), jag har inte så mycket stickat men jag tycker att det är jättesnyggt! Måste verkligen utöka valmöjligheterna i min garderob som nästan inte har några snygga plagg. Har fått 500 kr av världens bästa morfar (TACKTACKTACK), som jag har planer på att spendera ifall min mamma kan ge mig dom någon gång, hon tycker att jag inte ska köpa ''skitsaker'' som hon kallar allt jag köper, är jätte irriterad på det! Jag tycker att jag köper nödvändiga saker, dessutom är pengarna mina så hon kan inte bara säga att jag inte
får köpa vad jag vill :@.

Där har ni ett exempel på vad jag gillar! Snyggt men inte för uppklätt är min melodi. Tack syster för att du tog bild på mig :P.

Enda skälet till att jag överlever skolan är tanken på att sluta, traska hemåt & vila eller vara med kompisar! Idag så var Timo lika hemsk som vanligt, hans favorit mening verkar vara ''MEN NU FÅR NI HÅLLA SNATTRAN!!'', han blir arg för ingenting & spottet sprutar ur munnen på honom. Jag har verkligen tröttnat på honom, han borde skaffa sig ett liv & ifall han har ett (inte troligt) så borde han börja leva det! Han tror seriöst att våran klass vill sova i hans sommarstuga som en så kallad ''klassresa'', jag kallar det en nära döden upplevelse! Usch nej jag tänker vägra, tur att min mamma & pappa inte är så förtjusta i honom, dom har sagt att dom inte tänker låta mig följa med, han kan inte bestämma vad jag ska göra på kvällarna har dom sagt. Jag är glad för det, vet inte vad jag skulle göra om jag var tvungen att åka!!! Men jag måste stänga av & börja kämpa med läxhögen nu!

//Puss & Kram från JosefineN =)

Andrachansen

Hääj alla!! Gud vad jag är chockad! Caroline af ugglas gick vidare istället för Starpilots! Det är liksom sjukt enligt min åsikt. Jag tycker att hon sjunger som en gås, det gör min syrra också.. Jag hade förstått ifall det hade varit Amy Diamond som hade vunnit över dom eftersom Starpilots låt lät väldigt likt deras första hit (in the heat of the night). Jag är fortfarande i chocktillstånd! Men struntsamma, tidigare idag så var jag med Amanda. Vi åkte till plattan (T-centralen), där gjorde vi typ ingenting, vi var & kollade i monki affären sen så åkte vi hem till mig. När vi kommit hem till mig så hade min storasyster (Emelie) snott en av mina filmer som hon satt & tittade på (Bring it on - All or nothing). Jag & Amanda tänkte titta på Disturbia men fastnade i filmen i vardagsrummet så vi tittade på den istället. Sen så gick vi upp & satte på musik, fast hon var tvungen att gå strax efter det. För tillfället så håller jag på att ladda ner bilderna från mobilen till datorn så att ni kan få en bild på mig & Amanda (som är tagen idag)!! Jag har ett tips till alla som vill få en början på en skådespelarkarriär, bli medlem på statist.se!! Det kostar bara 229 per år. Dom har massor av jobb för många olika åldrar! Nu har mina bilder laddats in i datorn så här har ni en bild på mig & Amanda! Ni får ha en toppen lördagkväll nu! Puss & hej //Kram JosefineN
Lite suddig bild men den får duga.


JosefineS är hemma!!

Heej alla, JosefineN här!! Jossan är hemma nu, jag är lyckligast! Hoppas att hon har köpt något till mig!! Hoppas att vi kan träffas så snart som möjligt!! Vi har haft lite otur med tiderna så vi har inte kunnat träffas :/. En sak till som jag är överlycklig för är att Desperate Housewives börjar idag på kanal 5!!!!!!!!! Kan det bli bättre?!?!?! Jaja, har inte tid att skriva mer, min syrra är skitjobbig!! Pusshej //Kram JosefineN

björnrike på sportlovet!

heej på er!

jag har verkligen haft det bästa sportlovet man kan ha, vi åkte upp till björnrike på söndagen. och då hände det inte så mycket jag sov i bilen och hade skit tråkigt. men när vi åkte förbi sveg så stannade vi på dollar store, där köpte jag ett halsband och massa godis;) dollar store är verkligen den bästa affären som finns man kan köpa massa billigt godis och smycken och mycket mycket mer hahah;) när vi kom fram så tog vi alla våra väskor och skidor sen gick jag och johanna och bastade, det var hur varmt som helst jag hållde ju på och svimma. när vi hade bastat färdigt väntade vi tills märta kom och när hon kom så pratade vi lite och sen skulle vi äta och jag kom  inte ihåg vad vi gjorde efter maten eller jo vi gick till lek rummet, ni kanske tror att man är jätte töntig om man leker i ett lek rum men det är jätte roligt thahah. sen gick vi och la oss, vi trodde ju att vi skulle få sov morgon första dan men vi gå upp jätte tidigt ändå. men det var roligt och träna vi åkte först storslalom först sen slalom, efter det var det lunch, jag kom inte ihåg vad vi åt men vi åt något för annars skulle vi nog svälta ihjäl. efter lunchen åkte vi twintips i skogen och det var jätte roligt:). efter det gick vi in och jag kom inte ihåg något från den kvällen men vi gjorde väll något iallafall. nästa dag var likadan men på kvällen så var jag och johanna med märta, lulle och sebbe. vi kollade på en jätte läskig film som handlade typ om en kille som mördade människor med en el såg...  den var jätte läskig:( på onsdagen fick vi äntligen våran sov morgon. vi gick upp kl 9 och åt frukost sen klädde vi på oss och gick och hyrde längdskidor. sen kom alla andra som skulle vara med, ungefär hela skidklubben. det första vi gjorde var att åka nedför hotell backen en ganska brant backe för att åka längdskidor tycker jag! det gick inte att ploga och svänga. sen skulle vi upp i ´storslalom backen i en lift inte så passande för längdskidor:S men jaja jag klarade det utan att ramla ända upp på toppen. där började spåret som gick till en stuga som var helt öde ute på fjället, men där stannade vi och det var en gubbe som hade ett cafe där vi stannade och drack varm chocklad och lite andra saker. sen fortsatte vi vår utflykt till någon backe och där var det väldigt snabbt och alla ramlade. sen kom vi ner till några hopp och då fick vi för oss att vi skulle hoppa på dem det gick faktist bra för jag ramlade inte *stolt* sen skulle vi in och äta lunch. men efter lunchen så fortsatte vi och vi åkte ett spår som var 2 och en halv km det var jätte roligt:). sen åkte jag och märta i skogen super kul! :). sen så var vi hur trötta som helst så vi gjorde inget på kvällen. sen på torsdagen var det som vanligt. fast på kvällen så hade vi middag hemma hos olivia och johanna vi åt tacos;). sen kollade vi på svriges värsta bilförare det var skit roligt. sen gjorde vi lite annat sen gick vi hem och la oss. nästa dag var det som vanligt och sen på kvällen åt vi fondy det var jätte gott mmm mumsigt ;)  efter det gick vi hem till märta och kollade på wallander villospår den var skit läskig den med :S vi hann aldrig se klart den för att vi skulle gå och lägga oss för att den var 2 och en halvtimme. nästa dag var det som vanligt förutom att vi inte orkade åka i skogen på efter middan. på nästa dag alltså på lördagen så var det som vanligt ganska tråkig dag hände inte så mycket... men på kvällen så skulle vi packa för att vi skule ju åka hem på söndagen :( (fast en sak var ju bra att jag får komma hem till mina kompisar hade saknat dem så mycket speciellt josefine) sen kollade vi på melodifestivalen den sög liksom vem vill rösta på några gamla gubbar som sjunger sweet kissing in the moon light hela tiden! sen var det dags att gå och lägga sig. nästa dag som var söndagen så åkte vi först skidor på förmiddan sen åkte vi hem:(
DET HÄR VAR ALLT OM MITT SPORTLOV!
puss och kram skumbanan/ josefines


Melodifestivalen.

Heej alla bloggare! Jag tycker att Melodifestivalen bara blir sämre för varje år! Asså ett dansband? (Ta inte illa upp som vill ha ett dansband i MELODIFESTIVALEN). Jag förstår inte heller varför det är nödvändigt att ha 3 omgångar för varje lördag? Nu förtiden så tänker bara Svt1 på pengar. Det går åt 12 kroner för att försöka få sin favorit till final eller andrachansen (om man ringer på det billiga numret), & jag förstår inte andledningen. Bidragen blir också bara sämre & sämre för varje år! Jag förstår inte vitsen med opera i Melodifestivalen?! Jag hejade på Next3 & Agnes för fjärde deltävlingen, några gubbar tog Next3s plats & då blev jag riktigt sur, gubbarna sjöng 1 engelsk mening i varje refräng, ''sweet kissing in the moonlight'' tror jag det var. I final så är EMD min favvo! Jag tycker att deras låt var bra & dom var jättegulliga i sina kostymer =). Det var allt jag har att säga!! Puss & Hej ShingChongChei // Kram JosefineN

RSS 2.0