Bästa helgen!

Heej alla! JosefineN här, vilken nyhet?? Den här helgen var den roligaste på länge! Jag var i Vällingby & i stan med Elin, Amanda, Fannie, Tessan & Sara! Vi shoppade & sånt, vi betedde oss värsta flummigt! Det är kul eftersom jag träffade alla dom (förutom Amanda) för första gången, jag har väl träffat dom när dom varit med Amanda & så men jag hade inte pratat med dom! Nu är vi typ jättebra kompisar & har jätteroligt! Om mina dumma föräldrar ger med sig så kommer jag att få sova över med på på valborg!! Längtar!!


//Många kramar JosefineN

Fredags fest som inte blev som vi hade tänkt.

Heej alla! JosefineN här!! Igår så var jag & några kompisar på Ådalen-disco, det var kul, fast precis när vi kom så uppstod en konflikt. Tänker inte berätta detaljerat om det eftersom det var en personlig sak som man inte ska berätta för alla.
Den här händelsen som hände i början kan komma & påverka många personer.. Eftersom min kompis blev misshandlad (nämner ej namn på offret eller misshandlaren), det var fett läskigt, jag var helt gråtfärdig efteråt!!
Jag hoppas verkligen att jag aldrig någonsin mer ska behöva se något sånt. Jag hoppas att ni hade en bättre fredag än jag iallafall. Tillslut så gick den här personen som hade misshandlat min kompis & vi gick in, fast jag stannade med min kompis & försökte få tag på dens närmaste vänner.
Tillslut så försökte vi sluta tänka på det & började dansa istället, då vart alla på bättre humör! Idag så var jag med Amanda i Vällingby, vi träffade några av hennes kompisar som heter Elin, Sara & Fanny. Jag blev ganska snabbt kompis med dom, dom var väldigt snälla så det var inte svårt att bli kompis med dom.
Nu har ni fått höra det mesta om vad jag har gjort igår & idag.

//Många kramar JosefineN

Mitt liv xD

Hejsan-svejsan alla! Hoppas att ni haft ett jättebra lov! Jag har väl haft ett okej, jag har mest varit hemma. Jag blir galen, jag har haft sönder mitt tangentbord till min dator på rummet! Jag borde egentligen inte få röra elektriska saker! Innan jag fortsätter så vill jag meddela att det är JosefineN som skriver! JosefineS är nästan inte med på bloggen typ, hon skriver aldrig! Så det är jag som blir tvungen att försöka hålla bloggen lite mer uppdaterad än vad den brukar vara. Jag får ursäkta den fula designen på bloggen, men jag är väldigt oteknisk av mig, det måste jag erkänna :P. Hoppas att det inte gör något. Jag är faktiskt förvånad att så många läser den här bloggen (enligt mig så är det ganska många xD) :P. Tillbaka till det jag skulle berätta! Jag var & badade med min klass & 6a, det var tråkigt i början för då var vi tvungna att simma 300 meter (vi var på Erikdalsbadet), men sen när vi var klara med det så fick vi gå till äventyrsdelen. Först tyckte jag inte att det var roligt men typ 45 minuter innan vi skulle åka hem så vart det kul, Julia & Amanda valde att gå & göra sig klara men jag ville åka lite till (vill informera om att jag är helt blåslagen efter allt åkande), så jag & Mia gick till Sofia & Anna & åkte med dom istället. Det var jätte kul för en av killarna som gick i hennes klass hoppade över henne i början av rutschbanan (ej säker på stavning) & dom hamnade i en väldigt pinsam ställning xD. Klumpiga jag åkte såklart in i dom med, för att göra saken ännu mer pinsam så började min bikiniöverdel bli konstig så jag skämdes som fan eftersom jag självklart var tvungen att fixa den! Men det löste sig tillslut, sen så kom några killar från min förra klass (& paralell) & var med, fast dom var bara med killarna. Det var ändå kul eftersom vi fick kuta uppför trapporna för att hinna innan Daniel kom & försökte hoppa på Sofia & Anna.
Det var allt från mig idag!


//Miljoner pussar & kramar från JosefineN

Långfredag!

Idag så är det långfredag! Härligt tycker vissa, men inte jag. Det betyder att mina föräldrar är hemma. Mamma kommer säkert börja städa direkt -.-'. & pappa kommer att vara allmänt jobbig antar jag.
Min syster vill gå på någon midnattsmessa (hon ska komfemera sig) med sin kompis (det får hon inte, haha). Jag fattar inte varför dom vill göra det! :S Hur kul är det liksom? Jag vill åka till Vällingby & shoppa men ingen är typ hemma :/. Man vill inte direkt åka dit ensam, jag köpte bara tre saker igår (fyra om man räknar med under & överdel).
Jag har lite mer än halva barnbidraget kvar, skulle egentligen vilja att barnbidraget typ gick på 5000 kr minst, inte bara 1100.. jaja, tänker inte förstöra er långfredag med mitt gnällande!  Jag har ett tips till alla som är lediga på kvällen, gå på bio med kompisarna eller pojkvännen/flickvännen, se någon romantisk komedi eller något i den stilen. Det kommer att göra den långa fredagen väldigt kort!
Miljoner pussar & kramar 


//JosefineN
 


PÅSKLOV!!

Äntligen! Påsklovet är här & jag ska shoppa, shoppa, shoppa! Dvs. ifall jag hinner bli frisk, jag sitter hemma med 39 graders feber för tillfället, perfekt timing jag vet. Det är typiskt mig! I lördags så var jag med Agnes & Freja, vi hade jättekul! På söndagen så hade jag 40 graders feber, det var lite halvt roligt.. Det var inte såhär jag hade tänkt spendera mitt påsklov. Efter påsklovet så har vi något som kallas ''specialvecka'' i skolan, alltså vi har inga riktiga lektioner. Jossan har haft roligt i Björnrike där hon tävlat & åkt skidor. Vi har messat ganska mycket :P. Nu är hon iallafall hemma, & troligtvis inte ett dugg sjuk. Mina föräldrar tvingade mig & min syrra att följa med ut & äta igår, det sista jag ville. Jag & min syrra ska måla boden för 150 kr var. Det tycker jag är en bra överenskommelse eftersom jag tycker att det ska bli kul. Jag ska försöka spara lite pengar så jag kan shoppa ganska mycket :P. Bortsett från barnbidraget som jag ska handla kläder för. Jag ska inte skriva någon jättelång text så jag hoppas att alla får ett bättre påsklov än vad jag troligtvis kommer att ha!
Många pussar & kramar!

//JosefineN

Wihuuuu

Heej alla! JosefineN här. Tycker ni att Hugo borde ha vunnit Lindas hjärta? Dom kanske är kära men jag tycker att åldersskillnaden är extrem, Lindas dotter är bara 4 år yngre än Hugo. Men det är iallafall avgjort nu, jag tittade inte på den där smörjan själv men mina kompisar uppdaterar mig. Dom två yngsta i hela programmet var kvar sist, hon gillar tydligen yngre..

Jag antar att jag inte är den enda som sitter fastklistrad framför tvn klockan 21.00 på tisdagskvällarna? Då är det nämligen Desperate Housewives, jag är förälskad i den tv serien! Jag undrar hur det går med Katherine & Mike, kommer Dave att döda Katherine? Eller kommer han döda Susan?! Det återstår att se ;). När jag blir stor så vet jag iallafall hur man tar hand om jobbiga barn, gör bara som Gabriella, då kommer dom att vara små änglar förevigt.

Vilken tv serie är bäst? ''Desperate Housewives'' eller ''Den rätte för Rosing''?

RSS 2.0